Over ons

Hoekman-Bewindvoering B.V. is sinds de oprichting in 2015 gegroeid tot een volwaardig, betrouwbaar en professioneel bureau op het gebied van bewindvoering en budgetbeheer.

Bij ons is ieder mens uniek. Wij willen voor u financiële en mentale rust creëren en vinden dat iedereen gelijke kansen verdient. Daarom zetten wij ons in voor mensen die (tijdelijk) door omstandigheden zoals psychische of lichamelijke beperking(en) of door problematische schulden niet (meer) in staat zijn om hun financiën zelf te regelen. Vindt u het moeilijk om overzicht te houden in uw financiën of om zelf uw financiële zaken te regelen? Toegeven dat dit om wat voor reden dan ook niet (meer) lukt is moeilijk. Wij begrijpen dat!

Hoekman-Bewindvoering vindt belangrijk om maatwerk te leveren omdat iedere situatie anders is. Dat betekent dat wij ons proberen te verplaatsen in uw situatie en daarbij uw gevoelens en behoeften onderkennen zonder daarbij uw financiële belangen uit het oog te verliezen. Door ondersteuning en beheer van uw financiën willen wij graag (tijdelijk) uw zorgen verminderen /wegnemen en u begeleiden naar een schuldvrij bestaan. 

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Hoekman-Bewindvoering B.V. waarborgt een vakkundig, onafhankelijk en betrouwbare begeleiding van onderbewindgestelden. Wij zijn dan ook aangesloten bij branchevereniging Horus en voldoen aan alle daaraan verbonden kwaliteitseisen.