Welkom

Wanneer u zelf uw financiële situatie niet meer kunt overzien kunt u in de problemen komen. Vindt u het moeilijk om overzicht te houden in uw financiën of om zelf uw financiële zaken te regelen? Toegeven dat dit, om wat voor reden dan ook, niet (meer) lukt is moeilijk. Wij begrijpen dat!

Hoekman Bewindvoering B.V. is benoemd als professioneel bewindvoerder en behartigt de financiële belangen van een onderbewindgestelde. Dat wil zeggen dat wij, de medewerkers van Hoekman Bewindvoering B.V., de financiën beheren en beschermen van mensen zoals u die door de rechter onder bewind zijn gesteld. Wij vinden het belangrijk om maatwerk te leveren omdat iedere situatie anders is. Dat betekent dat wij ons proberen te verplaatsen in uw situatie en daarbij uw gevoelens en behoeften onderkennen zonder daarbij uw financiële belangen uit het oog te verliezen. Door ondersteuning en beheer van uw financiën willen wij graag tijdelijk uw zorgen verminderen / wegnemen en u begeleiden naar een schuldenvrij bestaan.

Voor ons bent u geen cliënt, een klant of een gebruiker,
geen lijntrekker, profiteur, debiteur of bedelaar;
geen dief, delinquent of ex-gedetineerd;
geen burgerservicenummer, geen cel in ons excel-bestand.

U bent voor ons een burger
wij helpen u daar waar wenselijk en noodzakelijk;
wij spreken over u met waardigheid en respect;
u bent een autonoom persoon
u hebt een naam, voor iedereen,
en wij geloven dat u trots kunt zijn op wat u kunt bereiken.

Op onze website leggen wij u uit wat bewindvoering inhoudt, wanneer u in aanmerking komt voor bewindvoering en wat bewindvoering voor u kan betekenen. Onder de button ‘bewindvoering’ vindt u informatie over onze werkwijze. Indien u voorkeur geeft aan persoonlijk contact kunt u uw vraag en/of opmerking ook telefonisch of per e-mail stellen.

 

HOEKMAN BEWINDVOERING B.V. Oude Boekeloseweg 5A 7553 DS HENGELO Ov
IBAN: NL53 RABO 0305 4508 40 Kvk.nummer: 63 72 39 56